• وبلاگ : مجله فرهنگي هنري
  • يادداشت : تعزيه-قسمت دوم
  • نظرات : 1 خصوصي ، 8 عمومي
  • تسبیح دیجیتال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    سلام.
    دعوتيد به وبلاگم.
    علاقه مند هستم از نظرتون بهره مند بشم.
    يا علي...
    پاسخ

    و ما هم علاقمند بوديم نظرات شما را بخوانيم...
    سلام...
    حضور ارزشمندتان در وب سايت خاکسترهاي وجود باعث خرسندي حقير گرديد.پايدار باشيد
    يا حق
    پاسخ

    سلام...خواهش مي کنم برادرم، انجام وظيفه بود هر چند خود هميشه از خواندن مطالب شما استفاده برده ام
    سلام.
    هيچ چيز به اندازه به تصوير کشيدن يک حقيقت در باور و پذرش اون تاثيرگذار نيست.
    تعزيه در واقع عينيت بخشي به واقعه عاشوراست و حتما بايد مورد توجه قرار بگيره چرا که بدون شک تاثير تعزيه از منبر و کتاب بيشتره.
    ولي به دليل بحث هايي که اخيرا رايج شده مبني بر تحريفات عاشورا مردم ديرتر و سخت تر مطالب رو مي پذيرند و اين خودش از جاذبه تعزيه کاسته اگر اسناد تعزيه ها بررسي و متن اونها باز نويسي بشه حتما تاثيرگذارتر خواهد بود مابايد توجه داشته باشيم تعزيه اي که با ادبيات صد سال پيش اجرا بشه جاذبه چنداني نخواهد داشت تعزيه حتما نياز به بازنويسي داره.
    مطالب شما هم هميشه مفيد و ارزشمند هستند
    ممنونم موفق باشيد
    ياعلي
    پاسخ

    سلام، ممنون از نظرتون اما اگر مبنا رو بر تحريف عاشورا بذاريم دامنه گسترده تر مي شه و به روضه ها و مرثيه ها و مداحي ها هم مي رسه و مردم بايد نسبت به اونها هم بدبين بشن. در عرصه عشق، معشوق ز بدبيني عاشق دور است :)
    سلام...
    مطلب تون ارزشمند بود...
    ممنون...
    پاسخ

    سلام، ممنون از اينکه وقت گذاشتين و خوندين :)
    سلام دوست عزيز مطلب جالبي بود و البته تاسف بر انگيز منم با نظر دوستان موافقم و البته تاکيد بيشترم هم رو متن هاي تعزيه و افرادي که براي اين کار انتخاب ميشن هست بازيگر و نمايش دادن حس واقعي کمک بزرگي به زيبا بودن تعزيه مي کنه که متاسفانه به دليلي که علوي عزيز بيان کردن ما اين رو تو تعزيه کمتر مي بينيم
    پاسخ

    سلام، ممنون از لطفتون، من هم در اينباره با شما موافقم
    سلام مجدد. يکي ديگه از کم لطفي ها در حق تعزيه متاسفانه کمي خودخواهي هاي برخي از بزرگترهاي ما يعني همون افرادي که در تعزيه ايفاي نقش مي کنند هست، که اجازه نمي دهند جوانان يا کساني که از نظر هنري سزاوارترهستند در تعزيه ايفاي نقش کنند.ياعلي
    پاسخ

    سلام، متاسفانه به اين مشکل آگاهي نداشتم و فکر مي کردم غفلت تنها از سوي جوانان مذهبيست اما فکر نمي کنم مشکلي غير قابل حل باشد در زمانه اي که هستيم تقابل بين نسل ها مشکلات زيادي را به وجود آورده که بسياري از آنها از طريق آگاهي رساني تريبون هاي مختلف روانشناسان و حتي روحانيون آگاه حل شده... اميد که اين نيز حل شود.

    سلام...

    متأسفانه در سراسر كشور مراسماتي برگزار ميشه كه گاهي اوقات تحريفات زيادي هم در آنها مشهود است.دليل ديگري كه ميتونم به اون اشاره كنم نبود مكاني مناسب براي اجراي مراسم تعزيه خواني است.به نظر حقير اگر جايي باشد كه همه ساله در روز عاشورا و يا قبل از آن مراسم تعزيه خواني در آن برگزار شود ميتواند نقش بسزايي در تبيين فرهنگ عاشورا و نهضت حضرت ابي عبدلله داشته باشد.فرهيخته ي گرامي انشالله همواره از مطالب ارزشمند وبلاگ شما بهره مند و از نظرات فاخرتان در مورد دست نوشته هاي وبلاگي ام سهمي داشته باشم.

    پاسخ

    سلام، ممنون از پيام سراسر لطفتان گرچه من خود را تنها شاگردي حقير از شاگردان اساتيد فرهيخته مي دانم و تا آن جايگاه راهي طولاني مي بينيم اما خوشحال مي شوم خواننده مطالب ارزشمند وبلاگتان باشم و ايضا خواننده انديشه هايم باشيد/ در مورد جايگاه هاي مراسم تعزيه خوشبختانه شهرداري در طول چند سال اخير حداقل در تهران مکان هاي مناسبي حتي در مناطق جنوب شهر ايجاد کرده که متاسفانه از سوي مردم استقبال نشده کما اينکه تکيه هاي قديمي و پا بر جاي گذشته همچنان در شهرستان هاي کوچک مي باشد که به دليل عدم اقبال مردم به فراموشي سپرده شده اند.